Vaak gestelde vragen

Is niet elk glas ongeveer hetzelfde ?

Dit is een veelgehoorde misvatting. Op het eerste gezicht lijkt elk doucheglas op elkaar – vooral als het nieuw is. Maar na verloop van tijd worden de voordelen van ShowerGuard® duidelijk. Standaardglas is onderhevig aan microscopische beschadiging door hard water, hitte, vocht, zeep en zelfs reinigingsmiddelen. Deze corrosie veroorzaakt vlekken en kalkaanslag, die het glas er vuil doen uitzien, hoe hard je het ook poetst. De gepatenteerde productiemethode van ShowerGuard creëert een volledig ander soort glas, dat duurzaam corrosiebestendig is en jarenlang mooi blijft.

Hoe zit het met andere producten die helder doucheglas beloven ?

Er zijn allerlei schoonmaakmiddelen die claimen uw glas schoon en mooi te houden. Maar het gaat daarbij om beschermlagen die na korte tijd weer worden afgespoeld en dus ook geen bescherming meer bieden. De gepatenteerde ionenstraalbehandeling van ShowerGuard creëert een unieke glassoort met een permanent verzegeld oppervlak dat uw doucheglas jarenlang mooi houdt.

Hoe reinig en verzorg ik ShowerGuard-glas ?

Omdat Showerguard geen coating heeft die moet worden hersteld of opnieuw moet worden aangebracht, is het onderhoud van het glas een kleinigheid. Alles wat u voor het regelmatig onderhoud nodig hebt, zijn een zachte doek of een vochtige spons en normaal in de handel verkrijgbare huishoudelijke reinigingsmiddelen. Klik hier voor uitgebreide onderhoudsinstructies.

Is er een garantie voor ShowerGuard-glas ?

Ja. Dankzij de gepatenteerde ShowerGuard-ionenstraalbehandeling wordt op het glas tien jaar garantie verleend. Klik hier voor de volledige garantie.